Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd

  • China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken HJBRIDGE
Aantal werknemers 800~1000
Jaarlijkse omzet 100 Million-120Million
Opgericht Jaar 2002
Export pct 50% - 60%

Inleiding

Bedrijfbriefing

 

Huajing in 2002 wordt gevestigd, is één van de grootste fabrikant van opleggervervangstukken in Azië dat. Het wordt samengesteld door Guangzhou Huajing Co. van de de Vervangstukkenfabrikant van Co., van Ltd en van Guangdong Huajing van de Machinevervaardiging Auto, Ltd, dat een gebied van 400,000 vierkante meters behandelt en meer dan 800 personeelsleden heeft. De productieprocessen omvatten smeedstuk, afgietsel, lassen, het machinaal bewerken, het stempelen, thermische behandeling, hete uitdrijving, middenfrequentie, oppervlaktebehandeling, vormontwerp en productie enz. Met meer dan 10 jaar ontwikkelings en innovatie, is Huajing een leider in de industrie van opleggeras productie geworden.

 

Huajing wordt gewijd aan R&D en de productie van opleggervervangstukken, zoals Duitse en Amerikaanse typeas, mechanische opschorting, luchtopschorting, lorrieopschorting, landingsgestel, enz. Het bedrijf heeft momenteel het vermogen van maximumproductiecapaciteit van 500,000 assen, 150,000 opschortingen, 150,000 landingsgestellen, 1.000.000 remschoenen en 80,000 ton die delen smeden, kan de groeiende vraag van de markt ontmoeten en onophoudelijk gekwalificeerde producten en de bevredigende dienst verlenen aan costumieren.

 

Huajing heeft moderne die fabrieksgebouwen, met meer dan 300 van het geavanceerde productiereeksen materiaal worden uitgerust, zoals CNC machinaal bewerkend centrum, CNC malende machine, de robot van het hoge precisielassen, vier kanonnen auto-last lijn, volledig automatische uitdrijvingslijn, hydraulische de persmachine van 40T-800T, de automatische lijn van het broodjessmeedstuk, elektro hydraulische het smeedstukhamer van 125KJ, elektrische de schroefpers van 1600T en gevorderd thermische behandelingsmateriaal enz. De automatisering van al deze materiaal heeft binnenlands belangrijk niveau bereikt. Alle essentiële onderdelen worden verwerkt door PLC materiaal volgens de internationale normen om stabiele kwaliteit te verzekeren.

 

Huajing dringt erop aan dat het „Talent de fundamentele bedrijfsoverleving“ is, en HJ heeft een team van meer dan 800 begaafde personeelsleden, waarin over 50% universiteitsdiploma's hebben. Er zijn ongeveer 35 mensen in het professionele R&D-team en de meesten van hen hebben middelgrote of hogere belangrijke kwalificatie. Met rijke ervaring, R&D-kan het team het nieuwe product onderzoeken efficiënt, zich ook ontwerp optimaliseren en per de vereisten van custormer ontwikkelen.

 

De Huajingseisen op de kwaliteitsproducten, en dringen aan het „concurrentievermogen met kwaliteit“ komt. Momenteel, heeft de QC afdeling 40 begaafde personeelsleden bereikt, is elke procedure onder strikte kwaliteitscontrole van grondstof aan geëindigd - producten, volgens het principe „geen tekortmateriaal in pakhuis en elke productie is gekwalificeerd“. Huajing poogt ervoor te zorgen 100% van producten aan norm beantwoorden. Nu, bezit HUAJING het onafhankelijke testende centrum, komt met moeheidstest, zoute neveltest, metallurgische analyse en 3 coördinatentest enz.

 

Basisschaal

 

Gevestigd in 2002

Fabrieksgrootte: 400.000 S.M.

Werknemer: 800 mensen

 

China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Jaarlijkse Productiecapaciteit

 

Axle Assembly: 300.000 eenheden

Opschortingssysteem: 150.000 reeksen

Landingsgestel: 150.000 reeksen

Remmende schoenen: 1 miljoen reeksen

Gesmede Delen: 80.000 T

China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Bedrijfgeschiedenis

 

China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Globaal Verrichting

- Twee binnenlandse Installaties en de meer dan 50 dienstvlek in China.

- Twee Geregistreerde Overzee Bedrijven voor Verrichtingen: HUAJING RUSLAND, HUAJING INDIA

- Verrichtingscentra in Afrika, Midden-Oosten & Zuid-Amerika spoedig te lanceren.

 

China Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter