Rapport van Automechanika Shanghai 2020

March 13, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Rapport van Automechanika Shanghai 2020

Met het thema van „bouwen wij samen het Toekomstige Autoecosysteem“ op 5 December, 2020, eindigen Automechanika Shanghai 2020 op het Nationale de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Shanghai. De tentoonstelling heeft een algemeen vertoningsgebied van 280.000 vierkante meters, die meer dan 3.000 exposanten van de automobielindustrie aantrekken. De show is geëngageerd om nieuwe aanwijzingen en kans voor de industrieontwikkeling onder het effect van pandemic te onderzoeken.

 

Getroffen door globale pandemic, konden vele buitenlandse klanten niet zich bij de tentoonstelling, effectief het aantal de uitvoerexposanten in buitenlandse paviljoenen aansluiten dit jaar had gelaten vallen. In Huajing die wij over onze klanten hebben betroffen die vechten met de pandemic situatie en wensen hen om alle moeilijkheden zo spoedig mogelijk te overwinnen en de definitieve overwinning van deze globale oorlog te begrijpen tegen pandemic.

 

Ondanks beperkt aantal exposanten, Huajing-heeft het cabinegebied vele aan te sluiten bij exposanten aangetrokken zich. Omhelzend de geest van „georiënteerde klantgericht en de dienst“, Huajing-toonde het team en onderhield volledig klant met hun hoog enthousiasme en professionele kennis aan. Hun enthousiasme en hartstocht hebben klant opmerkelijke ervaring en de dienst gebracht.

 

In deze tentoonstelling, Huajing-doel voor bevordering en productvertoning meer dan bedrijfsonderhandelingen. High-end de de remmenas van de reeksschijf met luchtopschorting en 300.000 kilometers werden de onderhoud-vrije van de trommelrem assen ter plekke getoond, is Huajing geëngageerd aan het dienen van de markt en de klanten bij met hoogste prioriteit, en om veiligheid van de industrie van de aanhangwagenlogistiek te verzekeren.

„De consistentiekwaliteit, de beste dienst om achtenswaardig merk“ op te bouwen is Huajing-versie! Hoewel de tentoonstelling van Shanghai Frankfurt succesvol, voor de toekomst eindigen, zal Huajing zijn bijdrage tot de ontwikkeling van de logistiekindustrie met meer innovatieve producten en higher-level diensten voortzetten! Wij wensen alle partners een veilige reis op hun terugweg! Wij wensen al onze gezondheid overzee van het partnersverblijf en het welzijn in de pandemic situatie, verheugt zich op zich het verzamelen opnieuw naar de volgende tentoonstelling van Frankfurt!