Speciaal rapport over de markt van HJ Axle Peru

March 13, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Speciaal rapport over de markt van HJ Axle Peru

De Huajingsas is altijd geëngageerd aan het verlenen van de kwaliteitsdiensten en producten aan de globale logistiekindustrie geweest. In Peru, Huajing-zijn op de assen goedgekeurd en vertrouwd door vele gebruikers toe te schrijven aan hun uitstekende kwaliteit. In van de aanhangwagenchassis van Peru de delenmarkt, is het Huajing-merk synoniem met kwaliteit geworden. In het nieuwe jaar, heeft Huajing met AUTOMUNDO, één van de grootste auto de industriemedia in Peru, samengewerkt en de recentste bevordering en klantengespreksvideo's van Huajing-As op de lokale posten, Facebook en YouTube van TV vrijgegeven, zodat meer Peruviaanse beroeps van de logistiekindustrie op de hoogte zullen zijn van het Huajing-merk.

 

De video geïntegreerde naadloze de astechnologie (uit één stuk) introduceerde van Huajing, volledig geautomatiseerd productieproces, en strikt kwaliteitscontroleproces. Tegelijkertijd, interviewde het M. Padilla, de bedrijfsleider van INMERO. Mr.Padilla sprak hoogst van Huajing-assen, zeggend dat Huajing-de assen lange levensduur, lichtgewicht, laag onderhoud, en de goede dienst hebben, die mensen maakt bij verzekerd gemak en rust voelen.

 

Het hoge lof van klanten is een aansporing voor alle HJ-leden. In het Nieuwjaar, zullen wij in mening blijven houden dat de kwaliteit het leven van HJ-bedrijf, is en een vijfsterrenkwaliteit, het vijfsterrenmerk van de de dienstas blijft tot stand brengen.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3992850150738802&id=198948596795662&d=null&vh=e