De Toekenning van de technologieinnovatie in veiligheidsmateriaal

March 13, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over De Toekenning van de technologieinnovatie in veiligheidsmateriaal

De „Nationale Chemische de Industrie Jaarlijkse die Conferentie van 2020“ door Federatie die van China van die Logistiek wordt ontvangen de kopen, door Sinopec Chemical Verkoopco. co- wordtgeorganiseerd, werd Ltd gehouden vanaf 12 tot 13 November, 2020. Een grote ceremonie werd binnen georganiseerd bij de Stad van Zhejiang Tongxiang door de Gevaarlijke tak van de Chemische productenlogistiek onder de Federatie van China van Logistiek en het Kopen.

 

 

Bij ceremonie de van de „Gouden Tank“ toekenning, werd Huajing hoogst erkend door de industrieedelen voor zijn veilige en slijtvaste producten, ononderbroken innovatietechnologie en perfecte dienst. Deskundige het oordeelpaneel het van de „Gouden tanktoekenning“ heeft hoge normen en strikte beroepsprocedure voor alle concurrenten. Het Huajingsbedrijf kwam onder vele ondernemingen duidelijk uit en werd toegekend de Chemische de Logistiekindustrie „Gouden Tanktoekenning“ van China van 2020 - een toekenning voor erkenning van Technologieinnovatie in Veiligheidsmateriaal.

 

De „Gouden tanktoekenning“ van de chemische de logistiekindustrie van China is georganiseerd voor de vijfde uitgave. Het is de hoogste toekenning in de logistische Industrie. Het poogt eminente ondernemingen en belangrijke persoon van de industrie te erkennen en te eren die aanzienlijke bijdragen aan innovatieve ontwikkeling en systematische verbetering voor de gehele industrie maken. Het bepleit voor de de industrievooruitgang door vestigingsvoorbeeldgevers.

 

Als hoogste toekenning in de binnenlandse chemische logistiekindustrie, is de „Gouden tanktoekenning“ een symbool van grote eer voor chemische van de logistiekpersoneel en industrie ondernemingen. Het heeft een hoge norm voor winnaarselectie. Slechts hangt een bedrijf met de vereisten van de tendens van de veiligheidsontwikkeling van de chemische logistiekindustrie omhoog te houden, „innovatie-georiënteerd aan“, de „dienst met hart en de ziel“, blijft technologische innovatie nastreven, strikte controle van productkwaliteit afdwingen om de veiligheid van chemische logistiek te verzekeren, is kwalificeert om aan de selectiecriteria voor de „Gouden tanktoekenning“ te voldoen.